Sanco Processing levert een compleet software pakket. Uiteraard gebaseerd op een gedetailleerd P&ID van het te automatiseren proces.
Hiervan wordt een PLC Automation Design gemaakt.

Dit bestaat uit :
– Sequence engineering
– Object design

De sequence engineering is feitelijk de organisator van de diverse process stappen. In dit document (functioneel ontwerp) worden alle stappen van het programma beschreven. Bij indampers en drogers zijn dit o.a. start-up, water operation, production, CIP etc. Met daarbij alle sub stappen benodigd.

De Object Design is het ontwerpen van alle geautomatiseerde objecten zoals, motoren/pompen, kleppen, instrumenten en PID controllers. Elk object heeft zijn eigen functie blok. We hebben dan ook een mooie bibliotheek met functionaliteiten. Dit is ook nodig om een efficiënt en operator vriendelijk besturingsysteem te ontwerpen.

Enkele voorbeelden :
De volgende stap is het ontwerpen van het SCADA Automation Design, het visualiseren van het proces op een beeldscherm. Daarbij gaan we op de stoel van de operator zitten om dit te genereren met 3D ontwerpen die ook daadwerkelijk de installatie weergeven. Mede om operators en technici duidelijke herkenning te geven.

We werken met alarm displays, deze worden visueel op het scherm getoond en met een configureerbare alarm control verwerkt.

Wij proberen dan ook een zeer flexibel, betrouwbaar, gebruikers vriendelijk en efficiënt besturing systeem te leveren om zo uw proces zo goed mogelijk te laten produceren.